Sorteer op

Cursus Chinees in Rotterdam 

Tijdens de cursus Chinees leert u de taal en de gebruiken. Chinees leren is misschien wel de beste investering die u kunt doen. China is namelijk sterk in opkomst en Chinees is dan ook wereldwijd de meest gesproken taal.  In een taalcursus Chinees leert u snel de basis van de Chinese taal, zodat u bijvoorbeeld eenvoudige zinnen leert formuleren en in alledaagse situaties kunt communiceren. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van cursussen voor beginners en voor gevorderden. Wilt u een cursus Chinees in Rotterdam volgen? Op diverse locaties in Rotterdam bieden wij op verschillende niveaus cursussen Chinees aan. Tijdens de cursus leert u in kleine groepen Chinees spreken, lezen en schrijven.  Onze native taaltrainers werken met de cursisten samen in een informele en prettige sfeer en besteden aandacht aan alle onderdelen van de Chinese taal. 

Wat leert u tijdens de cursus Chinees in Rotterdam? 

Onze taalcursus Chinees is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. U leert de basis van de Chinese taal en ook luisteren en spreken in een alledaagse context. Zo worden er in de cursus Chinees veel spreekoefeningen gedaan met cursisten, verschillende luisteroefeningen en zal de grammatica ook behandeld worden. In bijvoorbeeld de cursus Chinees voor beginners bouwt u aan een stevige basis voor de Chinees taal. In de vervolgcursussen Chinees kunt u uw taalvaardigheid verder uitbreiden.

Waarom LuCheng?

  • Wij geven u de GARANTIE  dat u 100% SLAAGT!!
  • Les gemist? Geen probleem, plan makkelijk een inhaalles in.
  • Op maat en persoonlijk, verzorgt door native speaking taaltrainers.
  • De Chinese lessen worden gegeven door ervaren native speakers die ook Nederlands spreken.

Niveau en instromen 

Als u het Chinees al redelijk beheerst, dan kunt u bij ons ook starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau voor u geschikt is? Onze medewerkers geven u graag alle informatie om het juiste niveau te kiezen.

HSKK examen

HSKK bestaat slechts uit 3 niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced. Als aparte test kunt u HSKK onafhankelijk doen zonder een HSK-test te doen, en u hoeft niet de beginner-intermediate-advanced-reeks te volgen. U kunt gewoon doorgaan en degene nemen die bij uw niveau past. Welk HSKK-niveau bent u nu?Hier is de richtlijn van Hanban.

HSKK-beginner

U kent 200 veelvoorkomende woorden of meer. U kunt eenvoudig Chinees begrijpen en basiscommunicatie voeren over dagelijkse onderwerpen waarmee u vertrouwd bent. U hoeft geen Chinese karakters te kennen.

HSKK Intermediair

U kent 900 veelvoorkomende woorden of meer. U kunt dagelijks Chinees verstaan ​​en vrij vloeiend praten met moedertaalsprekers van het Chinees. U hoeft geen Chinese karakters te kennen.

HSKK Geavanceerd

U kent 3000 woorden of meer. U kunt gesproken Chinees goed verstaan ​​en uw ideeën vloeiend in het Chinees uitdrukken. U kent meer dan 1000 karakters (HSK4+ niveau). Hoewel het mogelijk is om vloeiend Chinees te spreken zonder Chinese karakters te leren (veel mensen hebben het gedaan), kunt u geen geavanceerd certificaat krijgen om dit te bewijzen.Dit komt omdat u in HSKK Advanced moet lezen hardop vragen en paragrafen geschreven in karakters om getest te worden op uw uitspraken en tonen, en dit vormt 2/3 van de testinhoud. Dus als u niet genoeg karakters kent, kunt u niet slagen voor HSKK Advanced, zelfs niet als u als een moedertaal spreekt. U heeft dan twee keuzes: downgraden naar HSKK Intermediate of eerst meer karakters leren (bereik HSK4+ niveau) . ​

Algemene HSKK-HSK-correlaties door Hanban

HSK-beginner = HSK1-HSK2

HSK Intermediair = HSK3-HSK4

HSK Geavanceerd = HSK5-HSK6

Aanmelden Chinese cursus 

Onze cursussen Chinees zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. U kunt zich eenvoudig inschrijven en betalen via de webshop. Alle cursussen worden in de avonduren gegeven op een vaste avond doordeweeks.  Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via info@chineeslerennu.nl of 010 - 841 16 04. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de geschikte cursus te vinden.

© 2018 - 2024 chineeslerennu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel