Over LuCheng

LuCheng is een professioneel taalinstituut voor Chinees taalonderwijs. LuCheng leert u niet alleen om de Mandarijn-Chinese taal te beheersen, u maakt ook kennis met de cultuur die hierbij hoort.  Alle cursussen worden gegeven door professionele , ervaren docenten die Chinees als moedertaal hebben. Deze docenten hebben zowel ervaring met het verzorgen van trainingen voor beginners als voor gevorderden. Heeft u al enige kennis van het Mandarijn, dan kunnen we u op uw eigen niveau begeleiden.

Waarom LuCheng?

Heeft u interesse in de Chinese taal en cultuur? Wilt u in uw eigen tempo Chinees leren spreken, schrijven en lezen? Heeft u de wens om Mandarijn te leren spreken voor uw werk of voor een waardevolle toevoeging te kunnen doen aan uw cv? Met ons speciaal ontwikkelde lesmethode bouwt u uw kennis stap voor stap op! In uw eigen tempo leert u het gesproken Chinees toe te passen in alledaagse situaties. Wanneer u begint aan een cursus Chinees bij LuCheng, dan zult u merken dat de grammatica in het begin van onze cursus een zeer belangrijke rol speelt. Kies u voor een cursus Chinees bij LuCheng? Dan kunt u van ons het volgende verwachten:  

  • Vaste structuur van bijeenkomsten
  • In een kleine groep met docent en medestudenten of privéles op aanvraag
  • Goed te combineren met werk en studie
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Leer de Chinese taal en de gebruiken

Aan de slag!

Op onze locaties in Rotterdam bieden wij op verschillende niveaus cursussen Chinees aan. U leert in een kleine groep Chinees spreken, schrijven en lezen. Tijdens de lessen Chinees komen alle onderdelen van de Chinese taal aan bod. Zo worden er veel spreekoefeningen gedaan met de hele groep, zodat u na het volgen van onze cursus makkelijk een conversatie in het Chinees/Mandarijn kunt voeren en uw spreekvaardigheid verbetert. Ook de luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en grammatica zal door ons uitgebreid behandeld worden. Chinees leren is een prachtige ervaring die u nooit meer gaat vergeten. Combineer ons Chinese taalcursus met wat China te bieden heeft. Het is de meest gesproken taal ter wereld met spectaculaire landschappen, prachtige cultuur en geschiedenis. Daag u zelf uit en schrijf u vandaag nog in!

Onze locatie

Velsenluststraat 9, 3021 AW Rotterdam
Uitstekend bereikbaar, betaald parkeren kan in de directe omgeving.

Bedrijfsgegevens

LuCheng
Klantenservice: 010-841 16 04
E-mail: info@chineeslerennu.nl

KVK: 65416198
IBAN: NL19 INGB 0008 2489 46
BTW: NL002437982B23

© 2018 - 2024 chineeslerennu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel