Kennismaken met LuCheng 

Chinees leren spreken, schrijven en lezen vergt een andere manier leren dan wanneer u een westerse taal wilt gaan leren.  Dit heeft namelijk te maken met het feit dat Chinees een zogenaamde toontaal is. Hetzelfde woord kan dan totaal iets anders betekenen als u het op een andere toonhoogte uitspreekt.

In het Chinees zijn namelijk de uitspraak en spelling 2 totaal verschillende systemen. Bij de lessen van LuCheng zijn de accurate uitspraak en de woordleermethode de belangrijkste onderdelen. 

Leer Chinees in Rotterdam in een kleine groep op het juiste niveau. LuCheng biedt u de beste Chinese lessen aan met ervaren docenten, die bekend staan als de beste in hun vakgebied.

Open Avond 20 juni 2024

Op  donderdag 20 juni organiseert LuCheng een Informatieavond via Zoom. Deze Open Dag is dé gelegenheid om antwoord te krijgen op al uw vragen. Bovendien kunt u tijdens de virtuele open dag een persoonlijk adviesgesprek voeren met een begeleider. Meld u zich hier gratis aan en ontvang de uitnodigingslink via e-mail. 

Platform:  online via Zoom 

Datum:  donderdag 20 juni 2024

Tijd:  19:30-20:30 uur

Niveau cursus 

Als u het Chinees al een beetje beheerst, dan kunt u starten op een hoger niveau. Mocht u twijfelen over welk niveau voor u geschikt is? Onze docenten geven u graag advies die u nodig heeft om de juiste cursus te vinden!  Wij kunnen altijd de proefles inplannen voor de niveau die bij u past.

Inschrijven cursus Chinees 

Na kennismaking kunt u zich inschrijven via onze online shop om een cursus aanschaffen. Door in te schrijven gaat u akkoord met de algemene inschrijfvoorwaarden. Wij adviseren u om de algemene inschrijfvoorwaarden goed door te lezen. 

Lesmateriaal 

Bij LuCheng is het ook mogelijk om het bijbehorende lesmateriaal te bestellen, dit kunt u doen in onze online shop

© 2018 - 2024 chineeslerennu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel