Cursusoverzicht 2024

Hieronder vindt u het overzicht van onze cursussen die worden aangeboden door LuCheng. Neem contact op met de school indien u een gratis proefles wilt nemen . U kunt ons bereiken via het onderstaande e-mailadres: info@chineeslerennu.nl

 

Cursus Mandarijn Chinees Beginners 1 (New practical Chinese reader 1 Gratis proefles aanvragen

HSK 1 cursus | startdatum: 29 februari 2024 op donderdagavond Les 1 Gratis proefles aanvragen

HSK 2 cursus | startdatum: 17 januari 2024 op woensdagochtend Les 1  | Gratis proefles aanvragen

HSK 2 cursus | startdatum: 29 februari 2024 op donderdagavond Les 1  | Gratis proefles aanvragen

HSK 3 cursus Deel 2 | startdatum: 22 januari 2024 op maandagavond HSK 3 Les 8 | Gratis proefles aanvragen

HSK 4 cursus | HSK 4  Les 1 | Gratis proefles aanvragen

HSK 5 上 cursus Deel 2 | startdatum: 13 december 2023 op woensdagavond HSK 5 Les 6 | Gratis proefles aanvragen

 

Chinees leren spreken, schrijven en lezen  

Heeft u interesse in de Chinese taal en cultuur? Wilt u in uw eigen tempo Chinees leren spreken, schrijven en lezen? Heeft u de wens om Mandarijn te leren spreken voor uw werk of voor een waardevolle toevoeging te kunnen doen aan uw cv? Met ons speciaal ontwikkelde lesmateriaal bouwt u uw kennis stap voor stap op! In uw eigen tempo leert u het gesproken Chinees toe te passen in alledaagse situaties. Wanneer u begint aan een cursus Chinees bij LuCheng, dan zult u merken dat de grammatica in het begin van onze cursus een zeer belangrijke rol speelt. Na afloop van onze cursus beheerst u de basiskennis van het Mandarijn. Daarmee kunt u overal in China terecht. 

 

Chinees leren met resultaat 

Waarom wij? Wij geven u de GARANTIE dat u 100% SLAAGT!! Het volgen van een cursus Chinees bij Chineeslerennu.nl heeft vele voordelen. De cursussen die wij geven zijn op verschillende niveaus beschikbaar en indien u elders al enige ervaring met het Chinees heeft opgedaan, dan kunt ook op een niveau instromen die het beste bij u past!  Weet u niet welk niveau voor u geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@chineeslerennu.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord! Alle cursussen worden door onze ervaren native taaltrainers gegeven en zijn bovendien zeer betaalbaar. In de webshop kunt u ook zeer voordelig bijbehorende lesmateriaal bestellen.

 

Wekelijkse lessen cursus Chinees 

Op onze locatie in Rotterdam Centrum bieden wij op verschillende niveaus cursussen Chinees aan. U leert in een kleine groep Chinees spreken, schrijven en lezen. Tijdens de lessen Chinees/Mandarijn komen alle onderdelen van de Chinese taal aan bod. Zo worden er veel spreekoefeningen gedaan met de hele groep, zodat u na het volgen van onze cursus makkelijk een conversatie in het Chinees/Mandarijn kunt voeren en uw spreekvaardigheid verbetert. Ook de luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en grammatica zal door ons uitgebreid behandeld worden. Chinees leren is een prachtige ervaring die u nooit meer gaat vergeten. Combineer ons Chinese taalcursus met wat China te bieden heeft. Het is de meest gesproken taal ter wereld met spectaculaire landschappen, prachtige cultuur en geschiedenis. Daag u zelf uit en schrijf u vandaag nog in!
 

Uw betrouwbare groothandel voor HSK Chinese boeken 

Lucheng is ook een moderne groothandel en betrouwbare partner in Chinese boeken voor bijvoorbeeld eenmanszaken, scholen, webshops en het bedrijfsleven. Lucheng is als groothandel ook interessant voor taaltrainers en coaches die onze lesmateriaal willen gebruiken voor hun cursisten. Maar ook voor de kleine zelfstandigen die literatuur wil gaan verkopen. Na registratie van uw account kan iedere ondernemer bij Lucheng inkopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Lucheng streeft naar de laagste prijzen, de beste service en een snelle levertijd. Kunt u iets niet vinden of heeft u hulp nodig, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


Populaire HSK lesmateriaal & cursussen
_____________

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2018 - 2023 chineeslerennu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel